Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Narr och purpur

du ser stjärnor
du är ung
mörkret biter
aftonen nalkas tung
lyktors ljus står stilla
du tänker långsamt
då glöden fräser det papper
du inte vill att någon ska få se
kvällen är din valuta
vars kurs retar näringslivet
du ser stjärnor
du drömmer om att du en gång var ung




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 167 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-11 20:21



Bookmark and Share


  anits VIP
Vemodsvackert
2012-11-13

  Ninananonia VIP
Sorgligt... vackert..
2012-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling