Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjömansvals

det är kallt i ditt paradis
hjärtat pumpar runt ditt blåa blod
i dina frusna vener
vore blodet annat än rinnande vätska
skulle det skäras sönder på kristalltopparna
inuti dina armar och ben
för att sen börja blöda ordentligt
under alla lager och löv
vilar du ut dig tillräckligt
för att samhället ska ta itu med att hjälpa dig
trots att du är ett problem
ett vackert problem med butelj och familj
inga tänder att laga
ingen censur för dina svordomar
utan att någon har sagt det ut
så har du fått ditt straff
vilket kommer att framgå till slut




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-12 11:25



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Gillar inga krusiduller, utan rakt på.

2012-12-23

  Nanna X
en vänlig anklagelse, vackert skriven
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling