Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Improvisationsteater

på skolgården vimlar det av barn
ett sorl jag inte kan förstå
det finns inga ord jag kan plocka ut
för att lyssna på eller förstå
men barnen hör varandra
ett samliv i färglada kläder
blundar jag ett slag
kunde det vara ett tivoli jag stod intill
dom är artister allihopa
den totala saknaden av återhållsamhet
gör dom lika ärliga som falska
det finns inga tankar
allting sker på impuls
är dom lyckliga där i inhägnaden
så är min promenad värd nog
då jag stod still en stund i solen och log




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 238 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-11-12 11:42



Bookmark and Share


  Kim VIP
Denna gjorde mig mycket rörd!
2012-11-16

    ej medlem längre
Helt enkelt briljant formulerad bild av en barngrupp på en skolgård.

Klart favorit.
2012-11-12

  hansensson
Instämmer, bra, bra.
2012-11-12

  Nanna X
ett folk, menade jag förstås
2012-11-12

  Nanna X
barn är ett fol och dom bor i ett främmande land... fin bild!
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling