Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~tiggare~

Att vara människa
Är en titel vi alla bär

Men när upphöra att vara människa
Säg mig händer det?och i såfall när?

Tankar sjunker in under huden
med en känsla klar som kristall
kall som is

Du är en människa
när blickar möter ditt
när människor inte skruvar på sig
och fort försöker ta sig till förnekelsens värld

Du är människa
När någon tycker du en blick
Är värd

jag skäms
min fördomsfulla existens

imorgon ska jag se dig




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-12 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~