Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din siluett i min dvala

 

 

Kristallens sköra ton

bryter din kärlek

genom prismans iris

och fyller

mitt hjärtas båda rum

med värme

 

Ur en tårdroppe

målar tankarna

din siluett

i min dvala.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-12 18:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Avslappnat och harmoniskt...
2012-11-12

  Tarantaran
Poetiskt vackert..
i en annan dimension..
bortom vardagen över
bergen till Persiska
riket..en månad vinter..
resten sommar :)
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP