Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Except for the gingerbread



alldeles för nära förväntan
väntan
väntan

någon att slå, banka på
tveka inte längre, ät upp dem

kuddar med kuddvar av slamsor
grötrim på vers i tomtenatt

vem vill jul?
rudolf

kanske

jag får bara ångest
knyter mig i magen

katten ser på med stora ögon
jag ler, han fattar ändå

han fattar för han är katt
katter är smarta säger du

jaså?

själv har jag tomtar så det räcker
på loftet

är född med det och kan inte hjälpa det

och rudolf fryser i vinternatten
hans mule är röd av frost är den vit

bakom skorstenen sitter katten och betraktar
jag kokar gröten, väntar

väntar

förväntan









Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-12 20:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Suveränt skrivet! :)
2012-11-14

    ej medlem längre
Gillar dikter som katter medverkar i.Kul .
2012-11-13

    ej medlem längre
Du ä rolig också, ha det så gott...
2012-11-13

  SatansSon VIP
Katter är smarta. var och en med sin speciella stil.
2012-11-12

    ej medlem längre
Skönt att få le och känna lite varm humor. Fint skrivet.
2012-11-12

    ej medlem längre
Så härligt att läsa dina ord!
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP