Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåglars siluetter

Fåglars kvitter i trädtopparnas land,
får min frusna själ att komma i hamn.

Liksom förmiddagssolens upplyftade,
ska som speglars siluetter på dina vackra ben.

Du dansar men ändå inte,
tack vilken lycka att jag får vara med dig denna morgon.





Fri vers av Upplandspoeten
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-12 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Upplandspoeten