Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människan och ödet

Människor ser jag överallt.

Det ena livsödet efter det andra.

Vad är deras gyllene väg och varför funderar jag på det?

Borde inte jag fokusera på min egna väg?




Fri vers (Fri form) av Upplandspoeten
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-12 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Upplandspoeten