Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balkongmannen

Balkongmannen vem är han?
Han står så arrogant på sin tron,
flera våningar upp i skyn och ser ned på oss.

Vem är han att döma och vem är han att beskylla oss?

Sina synder gömmer han bakom balkongens räcke.

Likt ett mörkt draperi till själen




Fri vers av Upplandspoeten
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-13 01:05



Bookmark and Share


  Annika Persson
jag tror att han har en fru, som heter Maria
innan han tar ett steg ut...
2012-12-10

  Annika Persson
Han står på balkongen och ser vilsen ut
av att vara oälskad, i ett vinddrag är han
borta.
2012-12-10

  Lindha W Gustavsson
Något att fundera på! Tack bra "klädda" ord.
2012-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Upplandspoeten