Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstens kyla

Hösten kyla ger mig sin första kyss.

Som ett flyktigt konstaterande att nu är hon här.




Fri vers (Fri form) av Upplandspoeten
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-13 01:08



Bookmark and Share


    JO:82
Gillar dessa rader...magiskt;-)
2012-11-13

  Lindha W Gustavsson
Sååå mycket sagt i två rader. Love it!
2012-11-13

  Marianne Räf
Kort men ändå innrhållsrikt, på något sätt.
Skönt komprimerat.
2012-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Upplandspoeten