Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människan skördar

Vad är solen tankar om vår jord?
Är vi redan så illa brända.

Eller får vi mer utrymme att skövla moder jords bord?

Vad händer med oss när vi bara slåss om mer plats
och utrymme men tummar på jordens lager

Olja, tyg och skog. Får vi människor aldrig nog?




Fri vers (Fri form) av Upplandspoeten
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-13 10:25



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Bara älskar dina dikter!
2012-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Upplandspoeten