Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ser ljud; jag ser glömska

krossas
under vikten av sorg

att dö kan vara vackert
en gåva som getts, tagen från stjärnorna.
var skulle jag annars ha varit

inuti den skrikande stormen finns evig frid

ses bara när du drunknar
graciöst in i ditt öde

dör för det, anledningen borta

för att aldrig hittas igen




Övriga genrer (Aforism) av April Benedict
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-13 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

April Benedict
April Benedict