Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till mig själv.


Förlåt

förlåt för alla tårar på dina kinder

jag vet att det är mitt och deras fel,
att skuggorna under dina ögon blivit så mörka

förlåt för alla ärr

de som syns och som inte gör det
men som gjort minst lika ont

förlåt för att jag inte varit där

när dina läppar darrat
på grund av modet bakom dina ord

förlåt för tyngden av mitt liv

som jag vet alltid har dragit ner dina mungipor
hur mycket du än har blottat tänderna

förlåt för att jag ofta inte vet bättre

än att skada dem som är närmast
och för att jag alltid bara låtit det vara dig




Bunden vers av April Benedict
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-08 13:12



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
förlåt dig själv, du är en gudinna, värd allt.
2015-12-16

  Robin V
Starkt!
2015-12-08
  > Nästa text
< Föregående

April Benedict
April Benedict