Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"I go to leave, he grabs my wrist and breaks my fist, I try to hit him. Why would I?"


Smuts

samtidigt som jag känner hur hans höfter rör vid mina

rinner mina varma tårar

men jag blundar

hoppas att om jag håller tillräckligt hårt i hans hår

så blir han färdig snart


”det är det här som är kärlek”

har jag lärt mig

jag borde ju vara smickrad av att någon vill röra mig överhuvudtaget

men jag märker inte ens när det är över

sen går han och tvättar sig


för egentligen är det jag som är äcklig

smutsat ner honom

som den jävla hora jag är

att jag ligger kvar

är bevis på att det är mitt fel


men det var ingen som tänkte på

att om jag var mindre värd efter att han hade rört mig,

så borde han fan titta jävligt noga på sina händer.




Fri vers (Prosapoesi) av April Benedict
Läst 432 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-07 21:46



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
sorglig att läsa och tyvärr är det dit vi män hamnat i vår jakt på utlösning och tillfredsställelse - Vem tänker på objektet som bara är ett onyttigt liggunderlag?
2016-04-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
hårt, starkt, gripande, bra
2016-04-08

  Dick Ainranher
Jag gillar det villkorslösa, nakna i ditt språk. Alla konstnärer målar med sitt eget liv, få vågar erkänna det ens för sig själv. Du låter din närvaro flöda genom varje rad.

Jag är inte övertygad av att stycket är skrivet i lyrisk form. Språket är så pass potent att formuleringarna slår sig fria med sin blotta innebörd - prosan skulle ta emot din styrka i ett famntag.
2016-04-07

  Robin V
Oerhört starkt!
2016-04-07

  Ninananonia VIP
En smutsig dikt som känns och berör..
Man känner så mycket känslor komma..

Vilket svin han är.

Du är duktig på att skriva...
2016-04-07
  > Nästa text
< Föregående

April Benedict
April Benedict