Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt=verklighet+fiktion


What about luck



vad är det jag vill uppnå? lycka?

lycka vad är det?



att vakna upp i en egen säng, äta sin frukost i lugn och ro, slippa krig och svält

någon bredvid, någon som finns där, hudkontakt

en glittrig höstmorgon, solen efter två veckor av regn

en regnbåge, ostbågar inköpta på impuls

ett loppisfynd

din nacke nära

ett sms

en ringsignal

en kapsel morfin

värme i elementen

vinden en ljum novemberdag

naturens llivfulla tystnad

havets makt

din makt

en stulen kram

en kyss i natt

att drunkna

i dina ögon

smeka

din hand











Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-14 08:21



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Bra Lena 1 :))
2012-11-14

  Lars Hedlin
Tycker om denna..bra skaldat!
2012-11-14

  SatansSon VIP
Vacker dikt om lycka. Små anspråk är också anpråkl.
2012-11-14

  Angel of love
Nått för alla! Fint
2012-11-14

    ADI Nehlin
Kan vara lycka det..
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP