Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappas Fötter


skriver ett brev till pappas fötter

en förfrågan om att bära och värma

en önskan om balans


dödens väg via ett skidspår

frös du?





Fri vers av HjartaBeats
Läst 723 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-14 13:19



Bookmark and Share


  KLW
cool..
2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

HjartaBeats
HjartaBeats