Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett videoband, en trälåda och ingenting mer


hur överlever man i en värld full av siffror?

tänkta tankar

en sekvens ur en film eller en film ur en sekvens

först flimmer, sen skrattmaskin

luftrummet, mötet

inget är logiskt här

bara vi kan skriva på vattnet

hjärtat

dem andra förstår inte, vill inte

dem andra förstår inte, kan inte


vad vi kan!




Fri vers av HjartaBeats
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-18 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HjartaBeats
HjartaBeats