Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åt vilket håll gick du?


sommaren ligger på dödsbädden

en BH begraven i kall sand

smak av apelsinsaft

kalaset är slut

nattmacka, knäcke, makrillfile

drogdimma

åt vilket håll gick du?




Fri vers av HjartaBeats
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-15 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HjartaBeats
HjartaBeats