Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv på en USB sticka


där finns dem, bilderna

där finns dem, minnena

sorterat, städat och ordnat

födelsedagar, resor, somrar, sol och bad

mörkret låter sig knappast anas

ångesten placerad i en nu tömd papperskorg

borta, glömd, glömt bort, bortglömd

rensad historik

rumsren retorik

en godtrogen publik

sweet!

mitt liv i en mapp med titeln 'backup'








Fri vers av HjartaBeats
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-18 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HjartaBeats
HjartaBeats