Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek på VHS


tidsmaskin

drömmen i lådan

lådan i minnet

grusväg klockan 03.00 på morgonen

vi på väg

vi på grusväg

hem till dej för att besegra varandra

bilder i lådan

lådan i minnet


minns du?





Fri vers av HjartaBeats
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-18 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HjartaBeats
HjartaBeats