Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekskoden

Koden till livet är kärleken,
den är inte lätt att tygla om det ens går.

Kärlekens sötma får man smaka då och då.

Men vi får bara glimtar av paradiset.
Allt får man kanske aldrig.

Vi kommer aldrig få hela koden,endast fragment.

Vi små människor är för bräckliga att få hela den.
För vi skulle aldrig tåla den smärta vi skulle känna.




Fri vers (Fri form) av Upplandspoeten
Läst 323 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-14 13:47



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Kärleken är vacker...gillar dina tankar.. vackert skrivet...
2012-11-22

  Lindha W Gustavsson
Så rätt du har fångat denna saning, bra!
2012-11-14

    ej medlem längre
Bra skrivet och så sant! Applåd!
2012-11-14

    ej medlem längre
Rader så berörande vackra ..

mycket bra och ljuvligt poeterat ...


2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Upplandspoeten