Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
obs utskrivna mediciner i för ryggsmärtor, som hade en bra sidoeffekt - hämtat från verkligheten


Morfinbruket



just nu våndas jag lite
men försöker ta mig tillbaka till mitt nu

ja det känns så bra när preparatet verkar
men jag är orolig för att det snart tar slut

jag har så lite kvar, kan jag få mer?
men jag ska ju lägga av, det har jag bestämt

det är faktiskt så att dessa timmar under påverkan, känns väldigt bra

jag har svårt att fatta varför jag inte kan känna så här var dag, utan drogen

det är ju den kemiska balansen som påverkas, så jag är samma person, fast mina sköna sidor känns starkare

tänk vilken befrielse att känna så utan drog, varje dag varje minut och ibland får man vara ledsen och arg med

tänka vad skönt det vore att slippa denna energikrävande oro

mina tankar på framtiden och på det som var igår

på vad jag önskar jag hade



men jag vet ju att detta är en falsk känsla, den är inte riktig och att verkligheten kommer ifatt när jag blir fri

från drogen jag tar som ger mig ro och frid, men egentligen bara gräver hålet djupare där jag står

jag förstår och inser att den kortaste mildaste läkningen, består av att hantera livet utan den

fast det är så skönt, så vet jag att den undergräver mig



snart är detta paket slut

jag kanske ska tvinga mig att inte skaffa mer igen

få ett slut på denna charad en gång för alla, men det känns i alla fall som jag haft lite semester

från den värsta ångesten, ett tag



over and out









Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-14 14:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En smärta som inte man önskar andra ..bra skrivet
2012-11-16

  stenen/ Yv Ericsson
häromdagen när jag stod i apoteket tänkte jag:
Herrejävlars! skall folk käka dessa tonnvis med mediciner!?
Vissa givetvis nödvändiga.

go for it babe!
2012-11-15

    ej medlem längre
Själv använder jag gymnastik för min onda rygg. Det hjälper mig....
2012-11-14

  Helena C.W.
Det är aldrig lätt, stå på dig!!!
2012-11-14

  SatansSon VIP
Bra realism. Hioppas du kan ta dig ur det.
2012-11-14

    Ken Cassel
Bra Lena!

Det är bara att ta till och kämpa..:)
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP