Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet i tårarnas spöregn

det ekar inom mig
tuggorna jag tar
letar sig ner till hjärtat
och ökar farten på min puls
i magen styrs ett sus
av en hunger
jag varken kan eller vill mätta
strö aska på min destruktiva attityd
låt det bli en ritual
där kärlek ställer sig över allt nöjsamt
jag unnar mig själv för att le en stund




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 181 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-11-14 18:22



Bookmark and Share


  Jaseph
Ett starkt kroppsnära bildspråk.
2012-11-19

  anits VIP
Mycket berörande
2012-11-14

  Minkki VIP
i morgon är en ny dag
2012-11-14

  Ninananonia VIP
Berörande...
2012-11-14

  LenaJohansson VIP
bra
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling