Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dränker mig i dig

 

Skriver kärlek

på dina läppar

 

Smeker silver

i ditt hår

 

Brinner hetta

i din blick

 

Lever ljuset

i din låga

 

Möter stormen

i ditt hav

när jag dränker

mig i dig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-11-14 19:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den var fin Peter - applåd..
2012-11-16

  ULJO
Här snackar vi berörande kärlekspoesi
2012-11-16

  ResenärGenomLivet VIP
Man blir nästan lyrisk av dina ord...
så ljuvligt vackert...
Bokmärker!
2012-11-14

    ej medlem längre
Du skriver så det känns på huden....
2012-11-14

    ej medlem längre
poetisk passion när den är som bäst

tycker mycket om ...
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP