Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som så mange andre netter, sitter jeg og reflekterer og skriver ned tanker og følelser, som dikt og sanger, essays og annet. Det er befriende. Og vakkert.


Lavendel i silke

Jeg sitter i natten og skriver

Lytter til musikk

Morgenen gryr

Det går mot Jul

Men ingen sne i sikte

Jeg har lavedel i vinduskarmen

Den er ikke ekte

- Men i silke

En påminnelse om sommeren

At sommeren kommer igjen

Akkurat som Lavendelen i silke

Står trofast i vinduskarmen

Gjennom alle årstider

Snart er det Jul

Ingen sne i sikte



- Bare morgensolen som snart strekker sine gyllene armer utover landskapet




Fri vers (Fri form) av Nina.K
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-15 05:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ser fram emot sommaren men inte mot julhelvetet.
2012-11-15

    ej medlem längre
stilla, och öm.. gillar
2012-11-15

  ULJO
Vacker och berörande poesi som man blir lugn och glad av att läsa
2012-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K