Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

idag är en sådan dag

idag är en sådan dag

då inget känns bra

inget känns inspirerande

trots sol

klarblå himmel

kommer jag ej igång

ej pigg

ej allert

idag är en sådan dag

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-15 12:07



Bookmark and Share


  anits VIP
Vissa dagar kan det bara kännas så
2012-11-17

  Lars Hedlin
JA man får ha sådana dagar också..KRAMAR OCH VÄRME :)
2012-11-16

    Ken Cassel
Det är bara att bita i det sura äpplet, Lillia
för det kommer en ny dag imorgon
Och som du säkert redan vet
Var dag har sina egna problem..

Kram på dig! :)
2012-11-16

  ULJO
Ibland är det så. Ta och koppla av med en favoritskiva och njut av den stämningsfulla musiken, kanske det löser knutarna.
2012-11-15

  Eva Langrath VIP
Rakt upp och ner fin beskrivning av nobemberkänslan.
2012-11-15

    ej medlem längre
vissa dagar, är bara så...
2012-11-15
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77