Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en resa bland kändisar, politiker, artister och andra celebra personer, TÄNK om de sagt denna sanning (vilket de, givetvis, aldrig gjorde( gör)....)


OM de slutade att ljuga.........

JIMMIE ÅKESSON : " Vårt renhetsbad är som en finsk sauna, men, i sanningens namn, gillar jag ej orientalisk fauna.."



ANNIE LÖV: " Förhandlar aldrig med facket, vill ej ta i LO-packet !"



KARL XVI GUSTAV: " Går nog aldrig mer på krogen, får väl sitta och uggla i skogen !"




CLINT EASTWOOD: " Synd att jag röstade på Mitt, jag tror inte att jag fatta´ett shit (?)"





ALAN SCHULMAN: " Skvallra om andra är vad jag kan och, i kroppen , jag saknar skam !"





VINCENT VAN GOGH : " Ingen ville att jag skulle störa, så jag gav bort mitt ena öra !"




LUDWIG VAN BEETHOVEN: " Konstigt att tonerna kan stämma, jag var ju stendöv när jag skrev min femma !"





GINA DERAWI: " Jag tror jag är tuffast av tjejer, om än patetisk jag aldrig väjer !"




ZLATAN IBRAHIMOVITJ: "Mål för Sverige jag gör gång på gång, men sjunger aldrig vår blågula sång !"


-----------











Övriga genrer (Satir) av Mats Henricson
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-15 13:41



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Tycker inte den om Beethoven är bra; inte den om Vincent heller. Vincents liv var så tragiskt; han tjänade aldrig något på sin genialiska konst - idag säljs hans målningar för miljoner. Själv svalt han när han målade dem.

Lyssna gärna till Beethovens nionde symfoni; han var helt döv när han skrev den!

2012-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska