Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sverige - England igår på Nya Friends Arena !


ZLATANISKT !

Andra raka undret för oss ! Inför nästan 50.000 hänförda åskådare kunde vi se hur Sverige först tog ledningen (ZLATAN på passning från underbarnet Kakaniklic !) Engelsmännen gör både 1-1 och 2-1 och sedan fortsatte "Zlatan Show" !
Han gör 2-2, 3-2 och fullbordar sin fyrklöver med en osannolik "bakåtspark" från ca 35 meter ! 4 -2 ! Slutresultat ! Och laget i övrigt, jodå, inhopparen och veteranen Anders Svenssons drömpassning till Zlatan vid 3-2 ska vi sent glömma . Jonas Ohlsson gjorde mycket bra där bak och räddade mycket ! Och Kakaniklic har redan visat att han är en storspelare, mitt tips är att där har vi Zlatans kronprins , om några år ! Han är snabb, en mästerlig bolltrollare och slår gudabenådade inlägg (bl a till Zlatan, 1-0 ) . Men igår kväll fanns det bara en KUNG på Friends Arena, ZLATAN regerade !

-----




Övriga genrer (Essä/Recension) av Mats Henricson
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-15 13:58



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Jag tror denne spelare
Vår Svenske storspelare

är

just nu

Världens främste bollkonstnär!
2012-11-20

  ULJO
Igår visade han belackarna att han är värd en plats i fotbollens finrum. Helt i klass med Messi och Ronaldo. Invigningen av den nya arenan kunde inte vara bättre.
2012-11-15

    ej medlem längre
Sverige behöver en riktig kung. Zlatan.
2012-11-15

    Gustaf Forsell
Vet inte om det är skämt eller inte, men han heter Kacaniklic.
2012-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska