Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Friday Night Poem!


Clap your hands and dance!

My pretty flapper dress

Makes me clap my hands

And dance!

It is Friday night

And I am ready

Ready for some fun!

My pretty flapper dress

Makes me clap my hands

And dance!

It is Friday night

- Let's have fun!




Fri vers av Nina.K
Läst 139 gånger
Publicerad 2012-11-16 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K