Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Destruktivitetens inaktivitet

 

 

Ibland blir jag sådär ledsen

Jag kan inte skriva varför

det bara känns som

att jag inte räcker till

Mitt hjärta gråter om natten

På dagen flyter timmarna

tack och lov förbi

som en bisvärm

fort som fan

eller så får jag ducka för mina

egna tankar

destruktivitetens inaktivitet




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-11-17 05:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Att kunna bejaka alla sidor i livet är bra......
2012-12-01

  Mats Henricson
För min del hyllar jag motsatsen: Konstruktiviteten !
2012-11-22

  Celticgirl VIP
mycket bra skrivet..känner igen den där hopplösheten
2012-11-17

  erkki
Du skriver gripande om en trist, men ack så vanlig, företeelse. Man vill så gärna trösta. Ni kvinnor lägger ribban högre. Ni ska vara duktigare än oss män. Ni verkar gripas hårdare av alla måsten. Låtsas är du är en man ibland!
2012-11-17

    jamming223
Stark text, berörs av, lätt att känna igen sig i och relatera till i svåra stunder. Kram
2012-11-17

    ej medlem längre
Bra! Gillar ärligheten i dina alster!
2012-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP