Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Søgen

Jeg rejser mig, kikker ud
Over himlen jeg ikke kan nå
Over mig og over dig
ligger tavsheden rolig
I den sorte nat hviskede jeg
Jeg spurgte
Men fik intet svar
Jeg har forstyrret din søvn
Kan ikke blive fri
Fra den giftige luft jeg indånder
Lad mit spørgsmål blive til liv i din mund
Lad min længsel ånde ud i din hånd
Og stoppe mig
Jeg er rastløs
I konstant bevægelse
Fordi jeg fik føle
Din kærlighed en gang
Jeg skal finde det jeg søger
Ren luft til mine lunger
Og om lidt skal jeg vække dig op fra din søvn
Dine læber fik mine kys




Fri vers av S.Wilhelmsson
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-17 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.Wilhelmsson
S.Wilhelmsson