Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla hjärtans dagar


Jag VET det är
\"Alla hjärtans dag\"
passar på att utnyttja
dagen i positivt syfte.


Barnen skriver varma tankar
om klasskamraterna
i röda hjärtan.
Vi lyssnar på deras ord,
som får lysa upp vår vardag.


Orden får påminna oss om,
att alla dagar skall vara kärleksfulla.
och vi ska bära dem inom oss




alla hjärtans dagar...




Övriga genrer av Idun 1
Läst 449 gånger
Publicerad 2006-02-14 22:21



Bookmark and Share


  noname_realmind
Jättefint; Alla Hjärtans Dagar...
Bra påminnelse.
2006-02-18

  Cattis Rönn
Alla hjärtans dag är inte bara för dom kära..det är för alla man håller kär...på olika sätt....och varför som du säger...är inte alla dagar hjärtansdagar....fin dikt med bra innehåll!!
2006-02-18

  Anna H
Ja alla dagar borde vara alla hjärtans dag faktiskt! :)
2006-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1