Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The point of no return (100 ord)

Bara lite. Till. Bara en gång till. Bara ses. Bara hålla kontakten. Bara några ord. Då och då. Bara tankar. Bara ett mail. Bara sms:a. Några gånger. Bara ringa. En gång. För att känna om det ens känns. Bara prata lite. En gång. Eller två. Men inte träffas. Bara träffas. För att känna om det ens känns. Bara ute. Eller inne. Bara en timme. Eller två. Bara titta. Bara dricka kaffe. Bara i köket. Eller i soffan. På var sin sida bordet. Eller kanske vid sidan av. För att se om det känns. Inte röra. Bara handen. Lite.

Bara...




Prosa (100-ordare) av leelee
Läst 493 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-17 22:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så mänskligt... men frågan kommer.. förlänger detta bara smärtan.. eller lindrar det om man skiljs åt gradvis??
2012-11-18

  Lars Hedlin
Stark längtan och mer i denna
2012-11-18

  erkki
Är detta en typisk kvinnas syn på typiska gamla efterhängsna ex? Igenkännande. Typiskt. Från andra sidan. Fast bara lite. Typ. Du får mig att tänka på att: Gammal kärlek rostar aldrig. Typ.
Fast det finns de som lyckas! På riktigt.
En lite tragikomisk text.
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

leelee