Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~kärlekSKatt~

Att det krävdes så lite
För att rubba min balans

Dina silkestassar runt min hals
morrhårsfniss i örat om natten
nog skrämde du mig en stund
Strimma-katten

För i 11år har vi sovit så
hand i tass nos mot hår

Tid är en obönhörlig börda
hon maler ner år timmar sekunder i sin kvarn
lämnar stjärnstoft som blir minnen

vi sover tätt intill i natt
människa och liten katt
ett av nio liv

du har åtta liv kvar




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-18 00:24



Bookmark and Share


  aol
underbart berörande vackert skriftat
så ömt fint, blev glad och lite vemodig,
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~