Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du bär i ditt hjärta

 

 

Strömmar

som letar sig till ro

 

 Drömmar

där natten söker bo

 

Som vackra smycken

du bär i ditt hjärta.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-18 18:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jättefin Peter..
2012-11-18

    ej medlem längre
Du skriver med en sån känsla dina vackra texter att hjärtat alltid klappar lite extra att läsa.
2012-11-18

  ResenärGenomLivet VIP
Varma och sköna ord...
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP