Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Et år ved vgs - som jeg er veldig takknemmlig for <3


Skoleåret 96/97

Sorgen ved det tapte

Gleden ved minnene

- De gode minnene

Tårer er felt - så mange ganger

Angsten er følt - og beskrevet i ord

- Og i farger

Så mange år

De gikk så fort

Hvor ble de av?

Jeg vandrer stille

i fullsatte korridorer

Der unge sinn holder til

En gang holdt jeg selv til der

Blant de unge

Da var jeg selv

- Yngere

Det var på den tiden

Det ene året

Da jeg var 17

Og for første gang

Fikk oppleve ekte vennskap

En ny og fin erfaring

Etter mange tøffe år

Ved skoler

Der ensomheten var sterk

Det hender jeg blar

i den gamle skolekatalogen

Ser på navn og ansikter

Og minnes alle de

Som bidro til at

Jeg for første gang i min ungdomstid

Ikke gråt meg i søvn

Omtrent hver eneste kveld

- Disse fine menneskene

Disse elevene som var inkluderende

Snille og hyggelige

...

Det er uten tvil

Det beste skoleåret jeg hadde

- Og det er uten tvil

Det skoleåret

Jeg med glede

- Husker


<3




Fri vers (Spoken word/Slam) av Nina.K
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-19 06:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, desse de fine....vackert
2012-11-22

  Larz Gustafsson VIP
Man levde liksom i ett slags skyddad värld. Minns mina år på gymnasiet 1977-1980.
Tre oerhört utecklande och betydelsefulla år.
Människor var så mogna jämfört med högstadieåren.
De som är där i dag ska ta vara på den tid de har, för, som du mycket riktigt påpekar, den går fort.
2012-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K