Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigheter *

En evighet 

kom och gick,

den varade en evighet

 

Men den som gick 

ersattes av en 

ny evighet.

 

Märkte du 

någon skillnad?

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-19 14:51



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Nej det gick för fort ;.)
Bra diktat/kram
2012-11-22

  anits VIP
Dina rader väcker tankar.........
2012-11-20

  ResenärGenomLivet VIP
Finns det fler evigheter?
2012-11-19

    ej medlem längre
Nej, då...
2012-11-19
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP