Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilar sömn över din panna

 

Med stjärnornas stoft

vilar jag sömn

över din panna

när din oro gör mig rädd.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-19 17:33



Bookmark and Share


  Änglaögon
Väldigt stämningsfull
2012-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP