Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela mig i ditt hjärta

 

Du bär i ditt hjärta

vackra smycken av kärlek

du möter mig

där vår framtid

skimrar liv

i dina ögon

 

Så mycket botten

i din själ

Så varma vindar

i ditt leende

Så mycket kärlek

i din viskning

Så stora känslor

i ditt hjärta

 

Hur kan du

bära hela mig

i ditt hjärta?




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-19 18:50



Bookmark and Share


  inlovewithyou
Så otroligt vacker! Verkligen! Jag bokmärker
2012-11-21

    ej medlem längre
Otroligt vacker text.
2012-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP