Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångar tystnaden

 

När natten

ropar mig till mötes,

sträcker jag mina händer

mot himlen

och fångar tystnaden.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-19 21:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mjukt målade känslor.
2012-11-20

    AA VIP
Vackert skaldat....
2012-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP