Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns nu i mina drömmar!




Jag tillåter mig inte att sörja för länge

Visst njöt jag av alla stjärnor och poetiska ord och ja



/jag valde att inte se



nu är du i mina drömmar



/men inga sorgliga sådana,



jag tog ögonblicken

men nu är det slut



jag reser mig snabbt




Övriga genrer av genni VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-11-20 08:30



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket starkt och berörande skrivet
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP