Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka är det nya svarta

 

 

Du frågar mig om jag någonsin varit lycklig. Jag svarar att det händer att jag skrattar och ler. Du upprepar och frågar igen om jag någonsin varit lycklig! Jag berättar att jag gifte mig i svart och jag frågar dig! Vad är lycka för dig? 




Fri vers av genni VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-04-09 18:08



Bookmark and Share


  Peter G VIP
En kort text som sätter igång tankarna, och jag tänker som svar på din fråga, att lycka knappast är något som går att köpa för pengar, vi kan köpa allt men inte lyckan. och snurrar man det ett varv till så är det ju viktigt att först definiera vad lycka innebär för den enskilda individen, men att lycka för många handlar om kärlek och att må bra, att få vara frisk, är nog ingen högoddsare.

Bra så!
2022-04-18

  rostspik VIP
Lyckohetsen idag är extrem.
2022-04-09
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP