Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns inget mer att säga

 

Jag skar ut mitt egna hjärta och serverade det till dig på ett silverfat!

Du tog bestick och skar slarvigt upp det i småbitar!

Mitt blod koagulerar inte utan rinner ned över magen och mina ben.

Mina fötter färgas röda.

Då skriker du att jag får fan skylla mig själv! Du bad aldrig om att få min själ.

Jag var bara något bra att ha tillhands, ibland!




Övriga genrer av genni VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-10-23 06:05



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Igenkänningen är stor. Så eller i vilket fall liknelsen berör i berättande form och frestelsen liksom besvikelsen samt ilskan, känns likt ett framrusande lok.
2023-10-23
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP