Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Yeah, sure...


Tänk dig vacker

När jag vaknar en grå morgon
med bröstet fylld av ruttnande drömmar
och skinnet vill vända sig ut och in
ska jag kliva raskt upp
sträcka ut mina lemmar
och släppa ut det illaluktande
i en ljudlig utandning
Jag ska skrubba mitt skinn i het dusch
och välsigna dagen
och de fria tillgången till varmvatten
Sen fönar jag håret fluffigt
färgar läppar i rödaste rött
Rumpan kläs i tjusig spets
brösten stramas jag upp
till en putande fyllighet
och trots att själen skriker i protest
ska jag bädda min säng
och dammsuga golvet från smulor,
honungspuffar och dammråttskolonier
och kanske
bara kanske
man kan luras
att ha en bra dag




Fri vers av Bellissima
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-28 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima