Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Peter Thorvaldsson ,LO-Ordförande, har ingått förbund med sina motståndare ,de Borgerliga !


Vad sysslar Ni med ,LO ?????

Att Thorvaldsson skulle var så pragmatisk och sjunka så lågt, det trodde jag inte !
Dessutom är detta en stor fjäder i hatten för Reinfeldt och han kan fortsätta att berätta sina sagor om sin förmenta fackföreningsvänlighet !

Annie Lööv (C) har väl Reinfeldt satt munkavle på, för hon är ju en äkta "svartfotssubba" (¤) !

Det värsta är att nu legitimeras den borgerliga politiken alltmer och Reinfeldt och co:s opinionssiffror lär stiga upp till oanade höjder , kan t o m tänka mig att det är borgerlig majoritet igen !

Tydligen är majoriteten av väljarna så inpiskat stupida så att de tror att Reinfeldt inte längre representerar ett högerparti med ett försvagat fack på sin hemliga dagordning ! Men där har de fel , förbaskat fel ! Vänta bara, om Reinfeldt bara får tid så kommer han ,smygvägen och mycket försiktigt, att spräcka hela grunden för fackföreningarnas förhandlingsrätt ! För det är det som hans uppdragsgivare, NÄRINGSLIVET, vill ! Det kommer att ta några år men det kommer att SKE, sanna mina ord !

Och vad Thorvaldsson anbelangar så kan han lika gärna avgå på studs ! Han har ju sålt oss arbetare till Djävulens kumpan !


(¤)= "Svartfot- svartfötter" : En benämning på oorganiserade arbetare som jobbar för usla löner och vägrar organisera sig . Dessutom är de oftast strejkbrytare .
---------




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-20 13:25



Bookmark and Share


  aol
ruggigt obehagligt att han gjorde så, bra Mats frtsätt som du gör, du behövs,
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska