Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Við árniðinn dafnar von


Álfar

Álfar á engi
við árnið.
Vita að vonin
dafnar lengi.

Vaka álfar
við árnið.
Liðast áin
um frið.




Fri vers av hver
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-20 14:43



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så oändligt vackert
andas dina ord

andas bilden i helhets skönhet

tack
2012-11-26

  Lavinia Röd
Vilken vacker bild du målar med dina ord!
2012-11-20

  Linda CH VIP
Kan ana älvorna på ängen. Vacker karg bild sätter fantasin i rörelse!
2012-11-20

  Tarantaran
Vackert..trots att jag
inte förstår ett ord..!
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

hver