Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgör det, förgör mig

Just nu gör livet så jävla ont

att jag bara vill skrika

Och kasta allt jag har

Krossa rutan med en stol

Och vråla ut min smärta

Krossa alla mina tavlor

Och jag måste kräkas för det gör så ont

Jag vill se porslinet flyga och krossas mitt på golvet

Jag vill Förgöra allt omkring mig

Låta tårarna flöda fritt och snoret droppa

Vråla för full hals, inga ord, bara brustna höga läten

Men jag gör det inte...

jag gör det inte




Fri vers av Undine
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-20 19:59



Bookmark and Share


  entusiasm
Den känslan... när man måste förstöra någonting för att inte förstöra sig själv. Känner igen mig i dikten, den gör ont men den är väldigt bra.

2013-02-20

  Lavinia Röd
Implodera? Snyggt uttryckt!
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine