Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

donator av ett mellanrum

 

 

 

hjärtat lägger sig platt inför främmande

jag stegar golvet
räknar ränder och skuggor på linoleum

 

jag kliver in i logen 

som en påflugen släkting eller mellanhand 
utskickad från operationssalen

i jakt på en donator av ett mellanrum

 

det var jag 
som skrev vad jag ville i ett vattendrag

och sedan blev det så

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 1058 gånger och applåderad av 40 personer
Utvald text
Publicerad 2012-11-20 20:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
helt underbar poesi, mästerligt, får man säga det, jag säger det ändå:) Stora, varma handklappningar!!! Thanks!
2016-07-04

  Ingela Svenson VIP
Och denna hade jag inte kommenterat! Detta vattendrag, det är enastående!
2013-02-06

  prinscess VIP
fint
2013-02-02

    ej medlem längre
tjusigt!
2013-02-02

  LenaJohansson VIP
fin poesi
2013-01-31

  Erik Hall
fullkomligt fantastiskt skrivet!
2013-01-29

  Tillbringaren VIP
Underbart poetat! Inspirerande.
2013-01-28

  Raul Ström
Man får hoppas det flyter medströms
2012-11-28

  Anders Perols
Ja, jäklar vad du skriver. Den säregna Edinska surrealismen blandat med gåtfulla liknelser och tvärkast. Titeln är också helt suverän.
2012-11-26

  Nanna X
underbara virvlar!
2012-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP