Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I blåtonad morgon

 

En blåtonad morgon

smyger sig intill

vår drömlagda värld,

driver ljuva smekningar

över känslornas gryning

och väcker vår kärlek

igen.

 

Under lustens beskydd

finns inga gränser att nå,

i en blåtonad morgon

älskar vi

igen.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-21 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP