Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fönstret

 

Ser konturen av ditt ansikte i fönstret
där du sitter med en frånvarande blick
undrar vart dina tankar vandrar
kanske är det på dagen som gick

Eller är det på dagen som ligger för dig
med förväntan om vad som ska ske
med nya upplevelser och nya möten
för jag ser faktiskt att det får dig att le

Så försvinner du bort ur min åsyn
och fönstret är återigen tomt
jag går vidare lämnar dig bakom
utan att ge dig någon mera blick




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-21 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP